Varen in het Verre Oosten bij de RIL / KJCPL

Een gezellig, leuk en informatief Scheepvaartforum
Da Silva
Berichten: 177
Lid geworden op: 10 jun 2014 22:37
Locatie: Kalmthout-Belgie

Re: Varen in het Verre Oosten bij de RIL / KJCPL

Bericht door Da Silva » 31 jul 2017 20:47

Goeieavond jan.

Inderdaad, allemaal mogelijkheden. Deze discussie is begonnen op andere forum begonnen. En omdat ik me interesseer voor standaard-schepen, heb ik me aangemeld, om me er tegenaan te bemoeien.

Ik heb daar ook geopperd of het geen restant van de bewapening was. En dat ze het hebben laten staan en een nieuwe functie voor bedacht hebben. Net wat je zegt, die twee dingetjes bovenop lijken wel op raampjes. Dus ik dacht ook nog even, dat het een soort uitkijkpost (achteruit kijken !!) was voor het convooi varen. Wel merkwaardig, dat alle andere fundaties voor de bewapening wel zijn weggegaald. Hopelijk is er nog iemand, die met dit gevaren heeft en ons kan vertellen wat het is.

Grt.

Mario

rdvanderveen
Berichten: 2
Lid geworden op: 29 jun 2016 12:56

Re: Varen in het Verre Oosten bij de RIL / KJCPL

Bericht door rdvanderveen » 04 aug 2017 22:44

Graag wil ik een verzoek plaatsen . Er schijnen twee films van onze prachtige tijd bij de KJCPL te circuleren tussen de oud kollega`s , nl: Windows on the Far East en RIL Triggers. Ik wil graag in kontakt komen met deze bezitters van de fims om de mogelijkheid te bespreken deze te kopieren , uiteraard worden de gemaakte kosten vergoed .Nu ik ook bij de clib van pensionado`s behoor , heb ik nu echt tijd om nog eens fijn na te genieten van die prachtige tijd die ik bij de RIL mee mocht maken .Ik wil u bij voorbaat bedanken voor uw eventuele reaktie.
Mijn email ? : rdvanderveen@gmail.com

Gebruikersavatar
jdbvos
Berichten: 5437
Lid geworden op: 22 apr 2006 16:17
Locatie: Groningen

Re: Varen in het Verre Oosten bij de RIL / KJCPL

Bericht door jdbvos » 04 aug 2017 23:21

goedendag rdvanderveen

Je noemt geen film- of scheepsnamen, dus zal je zelf op zoek moeten op internet.....er zijn juist van de KJCPL heel veel filmpjes daar...
Iemand bij de KJCPL, en vlgs mij zelfs meerdere personen, waren enthousiaste filmers, en daar kunnen wij gelukkig van meegenieten ! Jammer, dat de meeste filmpjes geluidloos zijn, maar het zijn allemaal zeer kundig gemaakte filmpjes, allemaal juweeltjes !

Installeer op de pc een "YouTube-downloader" zoals bijv '4K-Video Downloader' (er zijn heel veel dergelijke programma's, maar ikzelf gebruik meestal deze), en zoek dan de door jou gewenste filmpjes op YouTube op...
Kopieer dan het adres boven in de adresbalk naar dit programma, en je filmpje wordt op je hdd geplaatst; tenzij hiertegen beschermd, natuurlijk.
Het 4k-programma kun je hier downloaden...
En daarmee kun je -in principe- het hele YouTube op je pc zetten :-D

Een beginnetje vind je in deze adres-tekst (link) https://www.youtube.com/results?search_query=KJCPL
Greetz!
Jan DB Vos

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Google [Bot] en 15 gasten