enorme verborgen spionagebestanden Windows XP.

Problemen met foto's plaatsen? Of met andere PC problemen? Stel dan hier je vraag.
Gebruikersavatar
Jos Komen
Berichten: 30039
Lid geworden op: 21 jul 2004 19:44
Locatie: Beverwijk
Contacteer:

Bericht door Jos Komen » 24 mar 2008 00:58

Hallo Jolly,
Ik heb de 2006 versie, die ruimt ook nog steeds een hoop rotzooi op.
Deze 2008 heb ik een maand lang gebruikt en vorige week dit voor een zacht paasprijssie besteld. :wink:
Zo te zien was er bij jou ook e.e.a. op te ruimen. :lol:
All the best
Jos
Hij die nooit gevaren heeft
Weet niet hoe een zeeman leeft.


http://www.scheepspraat.nl/

Gebruikersavatar
Theo Horsten
Berichten: 7332
Lid geworden op: 21 jul 2004 22:57
Locatie: N.Griekenland
Contacteer:

Bericht door Theo Horsten » 24 mar 2008 06:12

Ik gebruik TuneUp ook al járen; sinds Jos er ons op wees en dat is alweer een pikheetje geleden. Ik betaal gewoon voor de jaarlijkse update. Als een programma werkelijk goed bevalt en je gebruikt het dagelijks, vind ik dat nu eenmaal netter. Ik word ook graag betaald voor mijn werk. Maar ja, dat is een persoonlijke instelling. :roll:

Jolly Sailor
Berichten: 4621
Lid geworden op: 30 nov 2007 20:28
Locatie: Groningen

Bericht door Jolly Sailor » 24 mar 2008 10:19

Hoi Jos

Je bedoelt die System components zeker maar als je de computer voor meer dingen gebruikt dan surfen alleen krijg je dit zo dat er wat systeem fouten inkomen om de zoveel tijd.

Hoi Theo

Daar heb je wel gelijk aan en mag niet, maar vraag me wel af hoeveel er eigenlijk alles betaald hebben wat ze van het net hebben afgehaald, maar ja het is wel zo dat dit mij niet het recht geeft om het ook te doen.
Afbeelding

Jolly Sailor
Berichten: 4621
Lid geworden op: 30 nov 2007 20:28
Locatie: Groningen

Bericht door Jolly Sailor » 24 mar 2008 11:49

Afbeelding

Afbeelding

Nou heb ik gisteravond de Engelse versie gebruikt maar heb toen niet de knop probleem oplossen gebruikt dus de fouten laten zitten.
Dus vanmorgen de Engelse versie in het geheel verwijderd ook de mappen die blijven staan bij het verwijderen.
Dus de Nederlandse versie er opgezet compleet met serialnummmer.

En wat schets mijn verbazing de Engelse versie vond 15 fouten en de Nederlandse versie 8 fouten.

Trouwens de Nederlandse versie heb ik van hun eigen downloadsite gehaald en toen gewoon de serial ingevuld en die werd geaccepteerd.
Afbeelding

Gebruikersavatar
Jos Komen
Berichten: 30039
Lid geworden op: 21 jul 2004 19:44
Locatie: Beverwijk
Contacteer:

Bericht door Jos Komen » 24 mar 2008 12:02

Hallo Theo en Jolly,
Alleen dit onderdeel gebruik ik nooit, mijn pc wordt er juist trager door.
All the best
Jos

Afbeelding
Hij die nooit gevaren heeft
Weet niet hoe een zeeman leeft.


http://www.scheepspraat.nl/

Gebruikersavatar
Theo Horsten
Berichten: 7332
Lid geworden op: 21 jul 2004 22:57
Locatie: N.Griekenland
Contacteer:

Bericht door Theo Horsten » 24 mar 2008 12:55

Wat ik in de nieuwste versie niet plezierig vind, dat is dat hij automatisch je harde schijven gaat defragmenteren. Dat duurt me te lang en daarom hou ik dat liever zelf in de hand.
Elke middag om vijf uur ruimt hij automatisch de rommel op.

Jolly Sailor
Berichten: 4621
Lid geworden op: 30 nov 2007 20:28
Locatie: Groningen

Bericht door Jolly Sailor » 24 mar 2008 13:39

Nou had ik het gisteren al gedefragrmenteerd met de Engelse versie.

En vandaag nu even weer en dan geeft ie aan dat het niet nodig is.

Afbeelding
Afbeelding

Gebruikersavatar
janvanduin
Berichten: 661
Lid geworden op: 21 jul 2004 20:47
Locatie: noordwijk
Contacteer:

Bericht door janvanduin » 24 mar 2008 13:51

Ik gebruik het ook al een aantal jaren(koopversie) en het bevalt me nog steeds uitstekend. :lol:
grts jan.

Jolly Sailor
Berichten: 4621
Lid geworden op: 30 nov 2007 20:28
Locatie: Groningen

Bericht door Jolly Sailor » 15 jun 2008 22:39

Heb TuneUp er toch maar weer afgehaald beviel me eigenlijk niet zo, vond eigenlijk dat die te vaak wil defragmenteren als je op schijf iets kleins had veranderd.

Gebruik nu maar weer Bootvis, Bugdocter en Start Up zoals ik altijd heb gedaan.

En defragmenteren doe ik wel met windows.

En mocht het helemaal spaak lopen haal ik er alles af en zet alles er weer op met Acronis back up.
Afbeelding

Gebruikersavatar
Joop
Berichten: 2602
Lid geworden op: 23 sep 2008 13:49
Locatie: Zoetermeer
Contacteer:

Re: enorme verborgen spionagebestanden Windows XP.

Bericht door Joop » 22 okt 2008 19:52

Beste mensen,
Met TuneUp Utilities kun je met 1-click maintenance de optie defragment uitschakelen. Klik in TuneUp op het pijltje naast de twee radertjes rechts naast update wizard boven en kies voor settings. Daarna op het laatste tabblad 1-Click maintenance en vink defragment uit. Thats it folks, mocht je er zelf nog niet achter zijn gekomen.
Groeten Joks
DefragmentTuneUp.jpg
Defragment
DefragmentTuneUp.jpg (146.48 KiB) 3283 keer bekeken

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten