Whisk(e)y en droge worst
Re: Whisk(e)y en droge worst
Ahoy Cor,
Bedankt voor jouw antwoord, en daaruit begrijp ik dat je het druk,druk, hebt.
Maar ook gezien dat je heerlijk gegeten hebt,gezien de menu's,maar wij zijn ook benieuwd of er nog worsten gegeten zijn
Ook een heerlijk voorafje is de Rillette[Le Mans],een heerlijke smeuïge soort paté, van varkensvlees,en met stokbrood gegeten wordt,maar ook Coquilles St. Jacques zijn mijn favoriet daar.
En cider wordt veel gedronken daar, nog meer dan wijnen,en lekker gekoeld en van de boerderij, heerlijk weg te spoelen
Nog aan de Calva gezeten,wij zijn en blijven benieuwd
Bedankt voor jouw antwoord, en daaruit begrijp ik dat je het druk,druk, hebt.
Maar ook gezien dat je heerlijk gegeten hebt,gezien de menu's,maar wij zijn ook benieuwd of er nog worsten gegeten zijn
Ook een heerlijk voorafje is de Rillette[Le Mans],een heerlijke smeuïge soort paté, van varkensvlees,en met stokbrood gegeten wordt,maar ook Coquilles St. Jacques zijn mijn favoriet daar.
En cider wordt veel gedronken daar, nog meer dan wijnen,en lekker gekoeld en van de boerderij, heerlijk weg te spoelen
Nog aan de Calva gezeten,wij zijn en blijven benieuwd
Re: Whisk(e)y en droge worst
Hallo allemaal.
Net wat Cor al memoreerde,we zijn bijna de hele week verwend met schelpdieren.
Vooral oesters en mosselen,
Omdat het schijnbaar nog niet genoeg was,hebben we ook nog een paar keer tussen de middag oesters gegeten.
Ook kwam er wel eens een stukje droge worst van Cor voorbij,maar weet niks over de smaak.Hij smaakte gewoon lekker.
Zal er nog een paar foto's bij doen.Rode kleur van sommige foto's komt van de zon die door een rood-roze gordijn scheen.
Groetjes Henk.
Net wat Cor al memoreerde,we zijn bijna de hele week verwend met schelpdieren.
Vooral oesters en mosselen,
Omdat het schijnbaar nog niet genoeg was,hebben we ook nog een paar keer tussen de middag oesters gegeten.
Ook kwam er wel eens een stukje droge worst van Cor voorbij,maar weet niks over de smaak.Hij smaakte gewoon lekker.
Zal er nog een paar foto's bij doen.Rode kleur van sommige foto's komt van de zon die door een rood-roze gordijn scheen.
Groetjes Henk.
- Bijlagen
-
- het eten kan beginnen.volle schaal tongetjes
- HPIM1442.JPG (660.1 KiB) 1653 keer bekeken
-
- Die waren toch heerlijk
- HPIM1445.JPG (580.88 KiB) 1653 keer bekeken
-
- voorafje
- HPIM1438.JPG (602.36 KiB) 1653 keer bekeken
-
- €6 voor dit bordje met witte wijn en brood
- P6250396.JPG (992.25 KiB) 1653 keer bekeken
-
- volle bak
- P6250406.JPG (598.47 KiB) 1653 keer bekeken
-
- Wat over bleef
- P6250412.JPG (611.76 KiB) 1653 keer bekeken
-
- Heeeeeeerlijk
- P6200089.JPG (1.04 MiB) 1653 keer bekeken
-
- zo en nu voldaan richting Breda
- HPIM1500.JPG (434.53 KiB) 1653 keer bekeken
Eens op het water,en voor altijd verkocht
Re: Whisk(e)y en droge worst
Ahoy Henk,
Fraaie foto's van het culinaire gebeuren daar in Normandië, ziet er goed uit met alle schelp-schaal diertjes,en zal goed gesmaakt hebben zo te zien aan de foto's
Fraaie foto's van het culinaire gebeuren daar in Normandië, ziet er goed uit met alle schelp-schaal diertjes,en zal goed gesmaakt hebben zo te zien aan de foto's