FC. Groningen

Hier werd aan boord altijd veel aandacht aan besteed.
Vooral als er Rotterdammers EN Amsterdammers aan boord zaten.
Gebruikersavatar
Jos Linders
Berichten: 3419
Lid geworden op: 22 feb 2005 16:50
Locatie: Nijmegen

Bericht door Jos Linders »

Volgens goed gebruik heeft ons clubje uit Nijmegen de punten weer gegund aan de gastheren in Groningen, maar moest dat nou met 5 - 1 :evil:

Groetjes, Jos2.
Ulpia Noviomagus Batavorum

https://www.nijmegen.nl/diensten/webcam/

Bert (R.I.P.)

Bericht door Bert (R.I.P.) »

Nee eigelijk niet Jos 1-0 was ook genoeg :wink: , maar dat balletje hooghouden toendertijd in Nijmegen werkte als doping :lol:

Groeten Bert
Bert (R.I.P.)

Bericht door Bert (R.I.P.) »

Afbeelding

Suarez maar zo gauw mogelijk "Linea direct" terug naar FC Groningen komt daar onder die van Basten toch op de bank terecht .

Bert.
Jolly Sailor

Bericht door Jolly Sailor »

Negentien gewonden in Euroborg; wedstrijd afgelast

Door een gek of enkele gekken uit de hand gelopen.

Zie hier verder
Jos Komen (R.I.P)

Bericht door Jos Komen (R.I.P) »

Tja, ze laten pallets vol met toiletrollen het stadion binnen... :roll:
En dan zijn er maar en paar idioten nodig om de boel te verzieken.
maar Ajax wordt toch nog kampioen, dankzij de ex-FC Groningenspelers, nog twee keer winnen en PSV gaat de bietenbrug op bij Vitesse. :wink:
All the best
Jos
Harry Bernd (R.I.P.)

Bericht door Harry Bernd (R.I.P.) »

FC Groningen nalatig bij brand Euroborg.
Als het gaat om het in de fik steken van hun trots hebben de Groningers een naam hoog te houden.
In 1577 staken ze met vreugdevuren hun 127 meter hoge Martinitoren in de hens.Na de restauratie was deze niet hoger meer dan 96 meter.Dit tot genoegen van de bischop van Utrecht.Zijn torentje was nu de hoogste.
Ik blijf Euroborg een vreemde naam vinden.Als ze het ding 10 jaar eerder hadden gebouwd hadden ze hem zeker Knakenstein genoemd.
Harry
Bert (R.I.P.)

Bericht door Bert (R.I.P.) »

Hadden die EUROBORG beter MARKTPLAATS kunnen noemen destijds alles van waarde wordt verkocht , nu Nijland weer voor een hondefooi naar PSV. :(

Gr Bert.
Jos Komen (R.I.P)

Bericht door Jos Komen (R.I.P) »

Hallo Bert,
Zoontje van de voorzitter, dat ligt toch niet echt lekker in de groep. :wink:
Hij had eigenlijk veel meer moeten spelen afgelopen seizoen, maar ja, dan krijg je gauw.....zoontje van de voorzitter. :roll:
Ik denk dat hij daar in Eindhoven beter zal functioneren, want hij kan heel goed voeballuhhh. :lol:
All the best
Jos
Jolly Sailor

Bericht door Jolly Sailor »

T,ja die Euroborg nu wil men bekijken of men het kan uitbreiden naar 35.000 bezoekers of anders uit te kijken naar een nieuw stadion.

T,ja die Euroborg staat er nog maar net.
Jolly Sailor

Bericht door Jolly Sailor »

FC Groningen wil nieuw stadion als grootschalige uitbreiding Euroborg niet kan

FC Groningen denkt serieus na over een nieuw stadion. Dat heeft voorzitter Hans Nijland bekend gemaakt. Volgens hem is het nodig dat het aantal zitplaatsen in de Euroborg fors wordt uitgebreid en is architect Wiel Arets gevraagd uit te zoeken wat het kost als de capaciteit van de Euroborg wordt vergroot van ruim 20.000 naar 35.000 zitplaatsen. Maar mocht dat financieel niet haalbaar blijken, dan denkt FC Groningen serieus na over een nieuw stadion, stelde maandagmiddag Hans Nijland tijdens een persontmoeting.



Volgens Nijland heeft architect Wiel Arets laten weten dat de gewenste grootschalige uitbreiding van de capaciteit van de Euroborg technisch gezien in elk geval geen probleem hoeft te zijn.
Dat FC Groningen zeer serieus nadenkt over uitbreiding van het nieuwe stadion of zelfs nieuwbouw blijkt volgens Nijland uit het feit dat de vroegere directeur van TCN/SIG Real Estate, Henk Wiering, is aangetrokken om het proces van besluitvorming rond vergroting van het stadion dan wel nieuwbouw te begeleiden.

Het pleidooi van Nijland is opmerkelijk omdat B en W van Groningen vorige week nog lieten weten dat Groningen zich niet kandideert voor het W.K. voetbal omdat de capaciteit van het stadion veel te klein is. Waar B en W geen mogelijkheid zien het stadion te vergroten ziet FC Groningen dat kennelijk wel. In elk geval is FC Groningen zeer ambitieus en wil deze organisatie alles op alles zetten om ook op de langere termijn mee te draaien in de (sub-)top. En daar hoort op termijn dan een aanzienlijk groter stadion bij , aldus Hans Nijland.

note:Sinds de suikerfabriek is gesloten in Groningen is er door een verslaggever en aanhang geopperd om daar een sportpark te bouwen.


Plaats reactie